fbpx

en toen was er SAP

De eerste vestiging van SAP in Maastricht is in mei 2016 opgericht door Johnny Ma. Zijn wens om een gezonde levensstijl te volgen kwam voornamelijk door de komst van zijn eerste kind. Komend uit een horecagezin wist hij maar al te goed hoe het is om op te groeien met stress, late avonden en de regelmatige ongezonde hap achteraf. Tijd om te veranderen dus!

Zodoende begon de zoektocht naar een concept dat Maastricht nog niet kende. Laten we niet al te gek doen, want mensen houden van dingen die ze kennen. “Gewoon” gevulde broodjes en sapjes, maar dan net wat anders. De broodjes werden bagels volgens traditioneel New York’s recept en de sapjes werden de meest gekke creaties zoals aardbei, rabarber, limoen en dragon. Om het af te maken, werden mooie fairtrade koffieboontjes gevonden, fingerlicking lekker gebak en spetterende salades.

Relax, onbijt & lunch

SAP is een plek waar je komt om te relaxen, even kletsen met je vrienden, familie of juist met collega’s vergaderen. We proberen elke locatie te voorzien van een lange tafel voor extra veel gezelligheid! Vergeet niet dat je lekker en gezond bij SAP kan ontbijten en/of lunchen. Wel in die volgorde, want hoe gezond ook iets is, lekker moet het vooral zijn!

Omnivoren, carnivoren, herenig u! Iedereen komt aan zijn trekken bij SAP. We hebben de meest sierlijke vegan bagels en gebak, maar daarnaast hebben we ook de meest mannelijke bagels volop VLEESCH. We proberen een evenwichtig aanbod samen te stellen, zodat niemand te kort komt.

N

Vers & Puur

We krijgen 7 dagen in de week verse ingrediënten geleverd, zodat alles zo puur mogelijk blijft. Daarnaast werkt SAP samen met diverse voedingsconsulenten om de producten zo evenwichtig mogelijk te houden.

N

Transparant & Clean

Geen verborgen deuren, we laten zien hoe alles bereid wordt. Recht voor je neus en met schone handschoentjes. No funky business hier, want “What you see is what you get”.

N

Duurzaam & Milieu

We werken zoveel mogelijk met lokale leveranciers en het liefst met biologische producten. Daarnaast prefereren we papieren of glazen disposables, zodat we het milieu zo min mogelijk belasten.