fbpx

Volkoren Speltmeel Pancakes

We experimenteren vanaf dit weekend met onze healthy pancakes. Waarom zijn ze healthy? Nou, ten eerste zijn onze fluffy pancakes gemaakt van spelt i.p.v. tarwe; daarnaast zijn ze volkoren. Dit betekent dat de hele graankorrel is verwerkt, inclusief de buitenste laag van de korrel. Daar zitten JUIST de meeste vitamines, mineralen en vezels in!

We versieren onze healthy pancakes met diverse toppings en we bieden zoete en hartige varianten aan, zoals onze Funky Monkey met banaan, pure chocoladesaus, gecarameliseerde pinda, aardbeien en blauwe bessen.

Vanaf vandaag op onze locatie op de Stationsstraat te verkrijgen!

Ontbijt & Lunch in Maastricht

Bij SAP kan je terecht voor een gezonde ontbijt of lunch, maar dan net wat anders. We bieden verse sappen met een twist, belegde broodjes aan met een twist, warme of ijskoude koffie en sinds kort ook healthy pancakes. Bekijk ons menu op www.sap-bar.nl/menu of plaats je reservering op www.sap-bar.nl/contact

Ook bieden we diverse Detox pakketten aan voor gezonde kuurtjes met of zonder begeleiding. Kijk op www.sap-bar.nl/detox voor meer informatie hierover.