fbpx
Selecteer een pagina

SAP Detox Kuur

Vanaf 1-1-2019 bereiden we helaas geen detox sappen meer. Onderstaande informatie kan je wel nog vrijblijvend gebruiken. Voor meer begeleiding kan je contact opnemen met www.innerfresh.nl
s

Eet je ongezond?

s

Voel je je dik?

s

Weinig energie?

Z

Tijd voor verandering

Z

Tijd voor een full body reset!

Z

Tijd voor een SAP detox kuur!

We hebben inmiddels meer dan

detox sappen gemaakt en dat staat gelijk aan 1000 kg groente & fruit!

Ik was eerst een beetje huiverig voor de smaak, maar na het proberen, kan ik zeggen dat ze allemaal super lekker zijn. Dat maakt de detox kuur een stuk makkelijker!
Pascalle

Ik keek op tegen het groene sapje, maar die smaakte gelukkig ook gewoon goed. Ik ben binnen een week 2,5 kg afgevallen en voel me een stuk fitter!
Veronique

Samen met mijn vriendin doen we wekelijks een dagje detoxen. We waren blij verrast dat jullie detox sappen WEL te drinken zijn haha
Victor

Waarom een detox kuur?

Door onze huidige levensstijl met weinig beweging, stress, slechte voeding en
chemische toevoegingen (vervuiling, e-nummers, etc.), maken we het lichaam
afhankelijk van suikers en andere troep. Op het moment dat we ons lichaam deze troep niet geven, zal het zich gaan voeden op lichaamsvet.

Het mooie van vetverbranding is dat het lichaam ook direct een ander systeem activeert om het lichaam gezonder te maken. Dit proces noemen we autofagie. Het ontrafelen van het proces van autofagie heeft een Nobelprijs opgeleverd. Dit is dus niet zomaar iets!

Uit onderzoek blijkt dat na drie dagen vasten autofagie al wordt geactiveerd. Het beste resultaat wordt bereikt met vijf dagen vasten in combinatie met een detox kuur en beweging. Je krijgt een full body reset en herstelt van de meest uiteenlopende gezondheidsklachten. Daarnaast word je er fit van, val je de nodige kilo’s af en gaat je huid ervan stralen!

Waar wacht je nog op?

De detox kuur van SAP

Bij SAP maken we speciale detox sappen voor een complete kuur. We maken ze met een speciale, uit Amerika geïmporteerde, “Cold Pressing Machine”. De kwaliteit van het sap ligt hierdoor veel hoger dan bij sappen vervaardigd uit andere machines, zoals een centrifuge, slowjuicer of blender. Hiernaast zie je het verschil in kwaliteit.

Onze detox sappen bestaan uit minstens 75% groenten en hebben allemaal een fijne smaak, zodat je ze met plezier zult drinken. Ze zijn zorgvuldig samengesteld door de orthomoleculair therapeuten van Innerfresh. Dagelijks drink je 4 sappen en 2 shots bestaande uit:

1. Detox Red: Wortel, biet, appel, aardbei, gember, limoen
2. Detox Yellow: Gele wortel, ananas, gele biet, gember, limoen
3. Detox Green: Spinazie, appel, bleekselderij, gember, limoen
4. Detox Orange: Gele wortel, venkel, sinaasappel, gember, limoen
5. Gember shot (kan eventueel in een glas water verdund worden)
6. Limoen shot (kan eventueel in een glas water verdund worden)

Je kiest uit een pakket van 1, 3 of 5 dagen. De kosten zijn:

1 dag (4 sappen & 2 shots): € 20,00
3 dagen (12 sappen & 6 shots): € 55,00
5 dagen (20 sappen & 10 shots): € 85,00

Waar moet ik op letten?

In theorie kun je altijd een detox doen, maar doe het rustig aan. Heb je gezondheidsklachten en gebruik je medicatie hiervoor, dan moet je altijd eerst advies inwinnen.

Ga eerst vier tot vijf dagen gezond eten en drink naast deze voeding een paar detox sappen. Gaat dit goed, ga dan eens een halve dag vasten met 2 tot 3 detox sappen. Je zou dit 2 dagen achter elkaar kunnen doen.

Is dit goed bevallen, dan doe je dit de week erop nog eens, waarbij je op de andere dagen gezond eet i.c.m. een paar detox sappen. Gaat dit goed, dan probeer je wat langer te vasten, totdat het je lukt om het een hele dag vol te houden op alleen maar detox sappen.

Zorg ervoor dat je tijdens het vasten ook altijd aan een vorm van beweging
doet. Cardiotraining is hier het meest geschikt voor. Krachttraining of HIIT is
dan niet wenselijk.

Op deze manier zou je het kunnen opbouwen tot 3-5 dagen vasten. Het is dan ook verstandig om er supplementen bij te nemen die het ontgiften kunnen ondersteunen. Er kunnen veel toxines vrijkomen die schade kunnen brengen als deze niet worden weggewerkt. Weet je niet wat je dan kunt gebruiken, vraag dan advies bij onze partner Innerfresh.

Wat mag je niet eten?

Tijdens een detox kuur wilt je lichaam zich ontdoen van vervuilende stoffen die je stofwisseling in de weg kunnen zitten. Je organen krijgen het dan tijdelijk wat zwaarder en je wilt dan zeker geen belastende stoffen erbij stoppen die dit proces in de weg kunnen zitten.

Tijdens een detox kuur en tijdens de voorbereiding eet/drink je daarom geen:

  • Zuivelproducten
  • Frisdrank
  • Snoep
  • Dierlijke producten
  • Gefrituurd voedsel
  • Suiker
  • Zout
  • Cafeïne
  • Alcohol

Klaar om te beginnen?