fbpx

Sinds een aantal maanden gebruiken we bij SAP biologisch afbreekbaar plastic. Naast lekker en gezond eten vinden we het belangrijk om ook een klein steentje bij te dragen aan het milieu. Vandaar dat we telkens op zoek zijn naar manieren om dit te realiseren. De biologisch afbreekbare bekertjes en rietjes kosten weliswaar drie keer zoveel als hun ‘normale’ broertjes en zusjes, maar op deze manier kunnen we met een gerust hart onze drankjes serveren.

Aangezien ze van biologisch afbreekbaar materiaal gemaakt zijn, kan je ze ook in de GFT bak gooien. Scheelt dus ook nog eens moeite omdat het niet gescheiden hoeft te worden!

Ontbijt & Lunch in Maastricht

Bij SAP kan je terecht voor een gezonde ontbijt of lunch, maar dan net wat anders. We bieden verse sappen met een twist, belegde broodjes aan met een twist, warme of ijskoude koffie en sinds kort ook healthy pancakes. Bekijk ons menu op www.sap-bar.nl/menu of plaats je reservering op www.sap-bar.nl/contact

Ook bieden we diverse Detox pakketten aan voor gezonde kuurtjes met of zonder begeleiding. Kijk op www.sap-bar.nl/detox voor meer informatie hierover.