fbpx

 

Anti-Food waste bij SAP!

Dat vinden we belangrijk, want behalve dat het enorm zonde is om eten weg te gooien, is het daarnaast ook slecht voor het milieu, want meer afval = meer afvalverwerking. Zoals we in onze vorige blog al zeiden, proberen we een klein steentje bij te dragen aan het milieu en deze keer doen we dat door middel van de anti-food waste app “Too good to go”.

Iedereen kan de app downloaden en voor een klein prijsje haal je alle “leftovers” op van die dag. We gebruiken het al sinds begin oktober en sindsdien hebben we dagelijks wel iemand blij kunnen maken met onze leftover goodiebags. Vandaag zaten er bijvoorbeeld 8 bagels in, 2 gekookte eitjes en een halve avocado. Niet slecht voor een paar euro toch?

Wij blij, jullie blij, milieu blij 🙂

Ontbijt & Lunch in Maastricht

Bij SAP kan je terecht voor een gezonde ontbijt of lunch, maar dan net wat anders. We bieden verse sappen met een twist, belegde broodjes aan met een twist, warme of ijskoude koffie en sinds kort ook healthy pancakes. Bekijk ons menu op www.sap-bar.nl/menu of plaats je reservering op www.sap-bar.nl/contact

Ook bieden we diverse Detox pakketten aan voor gezonde kuurtjes met of zonder begeleiding. Kijk op www.sap-bar.nl/detox voor meer informatie hierover.